Állítólag Bálint Antónia mentette meg korábban a topmodell életét

Bálint Antónia, politikus celeb,
Bálint Antónia színművész az újranyíló 16 éves Ruttkai Éva Színház rendhagyó sajtótájékoztatóján
Vágólapra másolva!
Hosszú évek óta küzdött a démonjaival Szőnyi Ildikó, mielőtt meglépte a visszafordíthatatlant. A nyolcvanak évek egyik legismertebb topmodellje vasárnap késő este egy vonat elé hajtva dobta el magától az életét. Sokak számára derült égből villámcsapásként érkezett az egykori sztármodell halálának híre, még akkor is, ha voltak erre utaló jelek. A Blikknek ugyanis többen elmondták, nem ez volt az első alkalom, hogy Szőnyi Ildikó értelmetlennek találta az életét.
Vágólapra másolva!

A divatkatalógusok, naptárak egykori sztárjának kedden nyilvánosságra került halálhíre után a korábban Ildikóval együtt dolgozó vagy őt ismerő egykori modellek, szépségiparban tevékenykedő emberek között szinte futótűzként terjedtek a különböző történetek a tragikus sorsú szépség életéről. Úgy tudni, hogy többször próbált meg véget vetni az életének: egyszer állítólag a balatoni házában is öngyilkosságot kísérelt meg, de sikerült megmenteni. Az egyik ilyen alkalommal az 1991-es Miss Hungary szépségverseny győztesének, Bálint Antóniának köszönhette az életét.

– Szegény Ildi lelkileg nagyon rossz állapotban volt már az utóbbi években: a sokféle magánéleti és egyéb problémái miatt egyre kilátástalanabbnak látta a helyzetét, ezért többször próbálta megölni magát. Úgy tudom, egy éve Bálint Antónia mentette meg. Ildi a Facebook-oldalára írogatott ijesztő dolgokat... olyan volt, mint egy segélykiáltás, egyértelmű volt, hogy valami szörnyű tettre készül. Annak idejénToncsi azonnal értesítette a mentőket és felhívta őt, s szóval tartotta Ildikót, amíg kiértek a helyszínre – árulta el a lapnak egy bennfentes.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!