A bár dolgozói szerint Gáspár Laci minősíthetetlenül ordibált velük, lek.rvázott egy nőt

Gáspár Laci, Lakástalkshow
Vágólapra másolva!
A Gáspár Laci oribálós botrányáról készült videó bejárta a netet. Az énekes szerint a balatoni szórakozóhely emberei megjegyzéseket tettek rá és a feleségére, a másik oldal véleményét viszont eddig nem lehetett hallani. 
Vágólapra másolva!

Azok, akik ott voltak azon az estén, eddig nem beszéltek arról, min is kapta fel a vizet Gáspár Laci. Most elmondták, mi történt:

"Szórakozóhelyünk mint mindig, szombaton is négykor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni. Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést.

A pultos fiú még háromszor megkérte, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán neki mi a dolga és mit is képzel magáról...

A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta; „én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem" - mesélte a bár szóvivője a Borsnak.

Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy „leszbikus k.rva" kipattant a szájából...Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett" - folytatta a bár szóvivője.