Bár gyógyíthatatlan beteg, Ozzy Osbourne még vállal egy valóságshow-t

OSBOURNE, Ozzy
Los Angeles, 2020. január 27. Ozzy Osbourne, a Black Sabbath brit heavymetal-együttes énekese és lánya, Kelly Osbourne érkezik a Grammy-díjak 62. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. január 26-án. MTI/EPA/Etienne Laurent
Vágólapra másolva!
A 73 éves Grammy-díjas Osbourne Parkinson-kórral küzd és gyógyíthatatlan beteg, de még egy reality forgatásába belement a rocker.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, életében rengeteg drogot fogyasztott, sokat ivott (elég megnézni a Dirt című filmet), több betegséggel is küzdött, de a Parkinson-kór az, mellyel már nem tud megbirkózni Ozzy. Legutóbbi operációja óta csak tovább romlott az egészségi állapota, de erről nem szívesen beszél. Békésen szeretne meghalni szülővárosában, Birminghamben, a rockernek ugyanis elege van Amerikából.

Ozzy Osbourne és Kelly Osbourne Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent

"Ott minden kiba..ottul nevetséges. Elegem van abból, hogy a gyilkosságok mindennaposak. Isten tudja, hány embert lőttek le iskolai lövöldözésekben. És ott volt az a tömeges öldöklés Vegasban azon a koncerten... Ez egy kib...ott őrület" - mondta, majd közölte, hogy nem akar Amerikában meghalni, angol lévén inkább hazatér, hogy Angliában temessék el.

A Variety most arról ír, hogy a család újfent realityt forgat, a címe Home to Roost lesz. Arról szól, hogyan költöznek haza az USA-ból, milyen az életük vidéken. Benne lesz a feleség, Sharon 70. születésnapja, Kelly terhessége, Ozzy turnéja is.

A Black Sabbath-ot is megjárt Ozzy nagy név volt már a rockzenében, de 2002-ben megismerte őt a fiatalabb korosztály is, akkor startolt a The Osbournes. Négy évad, 52 rész készült belőle, nagy siker volt, a családi realityk közt talán az első.