Britney Spearsnek meglepő őszinteséggel üzentek fiai

Britney Spears Announces New Las Vegas Residency At Park Theater GettyImageRank1 Announcement USA New Nevada Las Vegas Photography Britney Spears Arts Culture and Entertainment Attending residency A-List Celebrity PersonalitySubmit park mgm Britney: Domin
LAS VEGAS, NEVADA - OCTOBER 18: Singer Britney Spears attends the announcement of her new residency, "Britney: Domination" at Park MGM on October 18, 2018 in Las Vegas, Nevada. Spears will perform 32 shows at Park Theater at Park MGM starting in February 2019. Ethan Miller/Getty Images/AFP (Photo by Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Britney Spears családi viszonyai elég zűrösek és lassan az egész családjával haragban áll az énekesnő. Most fia is megszólalt erről a témáról. 
Vágólapra másolva!

Britney Spearsnek két fia van, akikkel nagyon megromlott a viszonya, mentális labilitása óta. Most kisebik fia Jayden (15) mesélt arról, hogy szerinte az énekesnő nem volt jó anya, nagyon küszködött a nevelésükkel, de nagyon szereti őt, és szeretné ha rendeződne a viszonyuk - írja a Page Six. Arról is beszélt, hogy úgy érzi testvérének, a 16 éves Prestonnak, még annyi energiát és szeretet sem tudott nyújtani az édesanyjuk, mint neki. Britney Spears Instagramon reagált fia mondataira.

Spears leírja hosszú bejegyzésében, hogy ő megpróbált jó anya lenni, de mindenki igyekezett őt ellehetetlíteni és a saját családjától is csak rosszat kapott. Ő is szeretné rendezni fiaival viszonyát és szeretne örökké jó anyjuk lenni, de szerinte az a fiúk apja, Kevin Federline nagyon rossz hatással van a rájuk. Továbbá szülinek sem hajlandó megbocsátani, de Jayden őket sem tartja rossz embereknek, annak ellenére, hogy mit tettek az énekesnővel 13 éven keresztül.

Britney Spears fiaival Forrás: Origo