Azt hitték a Jóbarátok Phoebe-jéről, hogy pszichopata kéjgyilkos

teszt, jóbarátok
Vágólapra másolva!
Voltak, akik féltek Lisa Kudrow-tól egy furcsa poén miatt, nem értették sajátos humorát. 
Vágólapra másolva!

Lisa Kudrow színésznőről többen is azt állítják, hogy valójában egyáltalán nem kedves ember, sőt, "a legrosszabb ember a világon" - mondja róla Spencer Pratt valóságshow-szereplő és Bethenny Frankel műsorvezető. Véleményüket egy-egy személyes találkozásra alapozták - írja a Just Jared.

Lisa Kudrow Forrás: Valerie Macon / AFP

Pratt elmesélte emlékeit: "2009-et írtunk. Heidi és én meghívást kaptunk az első A-listás, elit partinkra. Amikor odaértünk, egyértelmű volt, hogy senki sem akarta, hogy ott legyünk. Majdnem olyan volt, mintha a Punk'd című átverős műsorhoz forgatnánk, már csak egy rejtett kamera hiányzott. De Heidit és engem ez em érdekelt. Volt finom étel, bár, és gyönyörű kilátás az óceánra. Ahogy ott ültünk, és kaviárt majszoltunk, Phoebe közeledett.

Pont előttem mondta Heidinek, hogy minél gyorsabban tűnjön el tőlem, mert meg fogom gyilkolni őt... és olyan volt a szeme, mint egy sorozatgyilkosé.

Heidi várta, hogy, ez egy vicc-e. De nem volt semmi nevetés, és Kudrow csak elsétált. És ez volt a legdurvább pillanat, amit emberi lénnyel átéltem" - mondta Pratt.

Heidi Montag és Spencer Pratt Forrás: AFP/2015 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Frankel pedig a követlezőt mesélte a színésznőről: "Amikor az általam vezetett talkshow-ban szerepelt, ő tűnt számomra úgy, mint aki a legkevésbé akart ott lenni bárki közül az egész műsor alatt. Majdnem olyan volt, mintha odamentem volna hozzá a szupermarketben, hogy interjút készítsek vele, és ő csak annyit mondott, hogy "mi van?"."Nagyon normális, alapvető kérdéseket tettem fel neki.

Biztos vagyok benne, hogy Lisa Kudrow egy kedves ember, és csodálatos színésznő. Semmiképpen sem akarom őt bántani. Csak nem akarta, hogy kérdezgessük" - mondta a műsorvezető a színésznőről.