Csináljuk a fesztivált! - Folytatódik a szavazás a legjobb bulislágerekkel

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Új évaddal tér vissza a közmédia sikerműsora, a Csináljuk a fesztivált! A nézők mostantól még nagyobb szerephez jutnak: online szavazhatnak a hirado.hu-n, hogy mely magyar slágerek kerüljenek be a Duna show-jába. Az Aranykor és a Beatkorszak listája már kialakult, a folytatásban az elmúlt évtizedek legjobb bulislágereire lehet szavazni - áll az MTVA közleményében. 
Vágólapra másolva!

Megújult slágerlistával és újabb sztárelőadókkal folytatódik a Csináljuk a fesztivált!, a Duna korszakokon átívelő, grandiózus zenés produkciója. Az új évadban a nézők még inkább részt vehetnek az évszázad újabb nagy slágerének kiválasztásában: hétről hétre leadhatják voksaikat a hirado.hu oldalon, hogy mely közönségkedvenc dalokat szeretnék látni a műsorban.

Korda György újra versenyben a Reptérrel Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az első héten az Aranykor slágereiből, az 1910-es és 50-es évek közötti időszak dalai közül lehetett választani, majd második körben a Beatkorszak legkiemelkedőbb alkotásaira lehetett szavazni. A folytatásban a Bulislágerek következnek: szeptember 10-ig az alábbi dalok közül lehet kiválasztani a kedvencet:

• Aranyeső / Tradicionális cigányzene
• Csúcs ez a party / Rózsa László – Halmai Gábor
• Reptér / Máté Péter - S. Nagy István
• Új év / Lerch István - Demjén Ferenc
• Tölcsért csinálok a kezemből / Frenreisz Károly - Szenes Iván

Csináljuk a fesztivált! – Szavazzon kedvenc magyar slágereire a hirado.hu-n!