Az angolok nem látják szívesen Meghan Markle-t, kifütyülték érkezésekor

Horizontal CONCERT ON STAGE HEADSHOT ROYAL FAMILY
Duchess of Sussex Meghan Markle speaks during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghan Markle egy fontos eseményre érkezett az Egyesült Királyságba, ahol azóta nem mondott nyilvános beszédet, amióta külön költöztek férjével, Harry herceggel a királyi családtól. Utólag lehet megbánta, hogy a mostani szereplését is vállalta, ugyanis nem fogadták túl szívélyesen hazájában.
Vágólapra másolva!

Ízekre szedi a brit sajtó Meghan Markle-t egy nemzetközi csúcstalálkozón mondott beszédje miatt, melyet szakértői elemzések alapján is kifogásolhatónak találtak. A One Young World nevezetű, nemek közötti egyenlőségről szóló konferencián elhangzott előadásában, a szakértők szerint hét perc alatt, legalább 54 alkalommal említette saját magát a hercegné - írja a Daily Mail.

Már a találkozó előtt is tiltakozó tömeg várta a hazáját elhagyó hercegi párt, akik ki is fütyülték őket Meghan Markle botrányos beszéde előtt. A hét perces esélyegyenlőségről szóló beszéd helyett folyton magáról áradozó Markle-t az eseményen még szívélyesen fogadták, ezek után nem valószínű, hogy legközelebb is felkérik hasonló feladatra.

megvalósíthatjátok a szükséges változtatásokat, és én hálás vagyok, hogy köztetek lehetek. Mikor 2014-ben csatlakoztam ehhez a szervezethez, én olyan voltam, mint ti. Fiatal voltam és lelkes. De nehéz is volt nekem, mert sokan csak úgy emlegettek engem, mint „a lány a Briliáns elmék című sorozatból". Az első kerekasztal beszélgetésnél miniszterekkel és aktivistákkal ültem össze, azt hiszem, még mindig megvan a névtáblám. Ez volt a bizonyítékom rá, hogy én odatartozom" – mesélte sikersztoriját több mint kétezer fiatal hallgató előtt Markle és még sok hasonló példát hozott saját életéből.