DNS-vizsgálat vár az RTL bukott sztárjára egy botrányos apasági ügy miatt

Aurelio
Vágólapra másolva!
Az egykori valóságshow-szereplő édesanyja elismerte, hogy van egy kisbaba Baján, akiről azt hallani, hogy az emberrablásért és drogügyek miatt börtönben ülő bukott RTL-sztár, VV Aurelio az apja.
Vágólapra másolva!

Elterjedt, hogy az RTL bukott sztárjának, VV Aureliónak lehet egy nagyjából nyolc hónapos gyermeke Baján: a történet szerint az egykori tévészereplő egy házibuliban jött össze a helyi lánnyal, akivel egyéjszakás kalandja volt, így született 2021 végén a baba.

"A pletyka nem igaz! Valóban van egy gyermek, akit a fiamra akarnak fogni, de teszt bizonyítja, hogy nem Aurelio az apa!" - válaszolta a Borsnak Aurelio édesanyja, de később már azt mondta, hogy még senki nem adott DNS-mintát. A nő úgy tudja, hogy több apajelölt is akad, csak bízik benne hogy nem a fiától született a gyerek.

Aurelio a bíróságon Forrás: Aurelio / Instagram

A lapnak nyiltkozott egy bajai pultos, szerinte a fiatal lány sokáig abban a hitben volt, hogy egy budapesti férfi az apa, akivel egyébként a kaland utáni napokban ki is békült, de a gyerek születése után csináltatott teszt beigazolta, hogy nem ő az apa.

"Én úgy hallottam, hogy a kismama járt Aurelio anyukájánál, aki a kérésére adott is DNS-mintát, ami egyezett, de ez lehet, hogy csak városi legenda, vagyis könnyen lehet, hogy nem igaz" - ezt már egy olyan bár alkalmazottja mondta, ahol Aurelio törzsvendég volt. A realityszereplő egy barátnőjét is felkereste a lap egy ékszerboltban, de a nő azt állította, hogy nem ő a keresett személy, azaz letagadta magát, nem akart semmit mondani.