Brad Pitt és Angelina Jolie békésnek induló válásából mocskos sárdobálás lett

Angelina Jolie a műtét utáni első nyilvános megjelenésén (Brad Pitt-tel a Z világháború londoni premierjén 2013. június 2-án)
Vágólapra másolva!
Brad Pitt és Angelina Jolie 12 évig tartó kapcsolata nagy szerelemmel indult de most úgy néz ki, hogy nem képesek szépen és békében elválni egymástól.
Vágólapra másolva!

Pitt és Jolie 2003-ban estek szerelembe, de csak 2014-ben házasodtak össze, majd 2016-ban már be is adták a válókeresetet. A válás kapcsán szinte minden kérdésben összevesznek és nem hajlandóak könnyen lemondani a dolgokról a másik javára. Most éppen azon a francia borászbirtokon (Miraval) megy a vita, melyet közösen vettek még 2008-ban, és az esküvőjüket is ott tartották - írja a Page Six.

Pitt jól tudja, hogy a színésznő vagyonának jelentős részét fektette ebbe a birtokba és az azon található villába. Jolie pedig dühös, mert Pitt szerinte szándékosan próbálja tönkretenni a birtokot, azzal, hogy hozzá nem értő kezekbe akarja eladni a részét, feleslegesen szórja a pénzt és a színésznő vagyonát is el akarja herdálni.

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata 12 évig tartott Forrás: Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency Pictures/Regency Enterprises / New Regenc

Pitt állítólag azzal tartja sakkban Jolie-t, hogy megzsarolta őt, ha beszél a sajtónak a válásuk pontos okairól, akkor kisemmizi. Pitt alkoholproblémáiról a színésznő már beszélt korábban, de nem akarja a Miravalba befektetett vagyonát elveszíteni, így egyelőre még hallgat. Fogadott viszont egy ügyvédet és 250 millió dollár értékben perli Pittet a birtokkal való visszaéléséért, amiért volt férje titokban kineveztette magát a Miraval kizárólagos tulajdonosának.