Johnny Depp exéről kínos dolgok derültek ki

Johnny Depp, Amber Heard  27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala - Arrivals arrives at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala at the Palm
(L-R) Actress Amber Heard and actor Johnny Depp arrive at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival at Palm Springs Convention Center on January 02, 2016 in Palm Springs, California. (Photo by Barry King/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Bár Johnny Depp és Amber Heard csúnya pere lezárult, a színész pedig ártatlannak bizonyult, Heard újra perelni akar. Azonban újabb bizonyítékok kerültek elő ellene, melyeket már tényleg nehéz lenne kimagyarázni. 
Vágólapra másolva!

Amber Heard saját PR-osa szivárogtatta ki véletlenül azokat az emaileket, melyek a színésznőről szólnak, és egyértelműen kiderül belőlük, hogy Heard végig hazudott a bíróságon is - írja a Hindustan Times. Hamisan rágalmazta Johnny Deppet és állítólag még azok a sérülések is csak photoshoppal voltak a képekre hamisítva, melyeket bizonyítékként akart feltüntetni. Heardtől van egy hangfelvételen lévő vallomás is, melyből egyértelműen kiderül, hogy a színésznő mindenkit átvert.

Johnny Depp és Amber Heard Forrás: Getty Images/2016 Barry King/Barry King

Johnny Depp eddig nem reagált a kiszivárgott bizonyítékokra, barátai szerint el szeretné felejteni az egész ügyet és próbál karrierjében méltósággal tovább haladni, ám ez nem olyan könnyű, mert hamarosan még egy dokumentumsorozat is készül az ügyből.