Még mindig életveszélyben van az Exatlon sztárjának unokája

Kása András
Vágólapra másolva!
Nehéz napokat él át Kása András és családja. Az Exatlon egykori játékosa most újra hírt adott arról, milyen állapotban van koraszülött unokája.
Vágólapra másolva!

A hat és fél hónapra született kisfiúval az első két napban minden rendben volt, de a harmadik napon hirtelen minden megváltozott.

Olivér tüdeje összeomlott, leállt a veséje, vérfertőzést kapott, a túlnyomás miatt meg kellett lékelni a fejét.

A pici a koraszülött osztályon hősiesen küzd az életéért, miközben családja nagyon aggódik.

Forrás: Kása András/Facebook

– mondta a Borsnak sírástól elcsukló hangon Kása András. "Mintha a lányomék megérezték volna a várandósság elején, hogy milyen nevet kell választani második unokámnak. Az Olivér ugyanis erőt, kitartót, küzdőt jelent és igen ez a tenyérnél alig nagyobb drágaság ez mind egyben. Egyszerűen nem adhatja fel és nem is adja, mert mi itthon mindannyian, az egész nagy család nagyon szeretjük és mindenben igyekszünk segíteni azért, hogy mihamarabb szállítható állapotban legyen és hazajöhessenek a lányommal a családi fészekbe" - mesélte.

A nyomás miatt ennek az apróságnak a kis fejét minden nap meg kell csapolni az agyvizét és be akartak tenni egy szerkezetet, ami elvezeti a felesleget. De egy baktérium miatt elhalasztották a műtétet. Így minimum három hetet még maradniuk kell, mire hazajöhetnek. Ez nem kevés pénzbe kerül, de a lányomék is én is, a házamat is eladnám, csak, hogy egészségesen itthon legyenek!" - tette hozzá.