Ezzel tudja megbántani kislánya Krausz Gábort

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi férje, Krausz Gábor jelenleg a TV2 képernyőjén pontozza az amatőr szakácsokat, akik szerencsét próbálnak a Séfek séfe című vetélkedőben. Krausz együttérez a versenyzőkkel, hiszen ő is hasonló helyzetben van, csak őt a hároméves kislánya értékeli otthon.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor elmondta, hogy próbál minél többet segíteni az idei évadban saját csapatának, de a többi versenyzőt is támogatja, ha úgy van. Tudja, hogy milyen stresszes a műsor és egy ilyen helyzetben sok váratlan esemény tudja befolyásolni még a legjobb szakácsok eredményeit is.

A sztárséf arról is mesélt, hogy Tóth Gabival közös kislányuk, Hannaróza jó étkű ugyan, de nem mindig sikerül a kedvében járnia, ez sokszor megviseli őt.

"Gasztronómiailag Hannaróza fejlettebb, mint egy átlagos hároméves, de mostanában makacsul ő dönti el, mit szeretne megenni. Sokszor hiába adok bele mindent, hogy jó legyen egy fogás, úgy kell beleimádkozni a falatokat.

jelenleg a főztömnél jobban szereti a rántott húst, a virslit és a szalámit, de Gabi mindig megnyugtat, hogy ez majd idővel változni fog" – mesélte Krausz Gábor a Borsnak.