Krausz Gábor a forgatáson kívül is segíti a Séfek Séfe versenyzőit

Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Óriási meglepetések várhatóak a Séfek Séfe negyedik évadában, Krausz Gábor szerint az idei mezőny tehetség szempontjából a legkiegyenlítettebb.
Vágólapra másolva!

"Az előző évadokhoz hasonlóan idén is levontam a konzekvenciát, tanultam a hibáimból, amit pedig jól csináltam eddig, azt idén is igyekeztem folyatni. Ahogy a zenei tehetségkutatóknál is, egy főzős műsornál is sokan gondolhatják, hogy van-e értelme újabb évadot készíteni, akadnak-e még tehetségek? Örömmel állíthatom, hogy idén is meglepődtünk, mert meglepően ügyes versenyzők kerültek be a műsorba.

– mondta el a Metropolnak Krausz Gábor, aki arról is mesélt, mennyire számít a versenyben a vendéglátós múlt.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Ha valaki dolgozott már üzemi konyhában, mindenképpen nagy előny, hiszen jobban átlátja a terepet, fél szavakból is megértjük egymást, érti a vágási technikákat, a szakkifejezéseket. Amikor csak egy perc is elmegy azzal, hogy a versenyzőnek magyaráznom kell, mi a feladata, kiborító és lelassítja a folyamatot.

Külön verseny szokott lenni abból, hogy ki a legjobb amatőr, a legügyesebb nő és egyebek. Ez a versenyzők számára is ösztönző, jót tesz a büszkeségüknek, teljesítményüknek. Ezért mondjuk mindhárman mindig azt, hogy nem mindig az az egyetlen győztes, aki elviszi a főnyereményt, hanem aki saját magához képest jobban teljesít.

Krausz Gábor azt is elmondta, hogy az előző évadokhoz hasonlóan idén is akadtak olyan versenyzők, akiknek nem engedték el a kezét a műsor után. Segítettek nekik munkát találni, elhelyezkedni. "Én létrehoztam egy beszélgetős csoportot, amiben a forgatáson kívül is segítséget, lelki támaszt nyújthatok a csapatomnak. De összességében minden versenyzőre igyekszem odafigyelni, nemcsak azokra az emberekre, akik alám tartoznak" - árulta el.