Megdöbbentő dolgot tett Mary Zsuzsi nemrég meghalt fiának mostohája

Klapka György fia, Dennis súlyos depresszióval küzd: "A gyógyszereknek köszönhetően élek"
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, tragikus hirtelenséggel halt meg Mary Zsuzsi énekesnő és Klapka György fia, aki mindössze 34 éves volt. Klapka Dennist a héten, szeptember 7-én temették el, a hírek szerint méltatlan módon, mely mostohaanyját nem hagyja nyugodni.
Vágólapra másolva!

A fiatal férfi anyja halála óta nem találta a helyét a világban és egészségi állapota is egyre csak romlott az évek alatt. Mostohaanyja, Klapka Marika árulta el korábban, hogy egyre több epilepsziás rohama volt Klapka Dennisnek, aki végül egy erős rohamba halt bele.

Mary Zsuzsi és Klapka György fiának utolsó kívánsága az volt, hogy édesanyja mellett helyezzék örök nyugalomra, de testvérei ennek nem tettek eleget. A temetés állítólag negyedórás volt és hamvait csak gyorsan szétszórták a szertartáson. Klapka Marika megdöbbentő dolgokat mondott a családról és a temetésről, melyre őt meg sem hívták.

„Az a szomorú igazság, hogy én is csak Dennis barátaitól tudtam meg, hogy a testvérei nem az édesanyja, Mary Zsuzsi mellé temették, hanem egy alig tizenöt perces, összecsapott szórásos szertartáson búcsúztak tőle.

Nekem sajnos csak az egyik Klapka gyerek vette fel a telefon a temetés előtt, a többiek még ennyit sem tettek meg.

Sajnos én a lábtörésem miatt a laksásomba vagyok zárva, de azt terveztem, hogy amikor a jövő héten leveszik a gipszet, kimegyek hozzá, de hát nincs hová és ez nagyon elszomorít" – mondta szomorúan a Borsnak az özvegy, aki komoly döntésre szánta el magát.

Dennis édesanyjának a sírkövére felvésessem az ő nevét is, pedig ez lenne az, ami talán pici megnyugvást hozhatna a lelkének, hiszen így legalább részben teljesülne az akarata, amit életében oly sokszor és sok mindenkinek kinyilatkoztatott. De a férjem síremléke fölött én rendelkezem, és amikor a hevenyészett búcsúztató napján gyertyát gyújtottam Dennis lelki üdvéért, megígértem neki, hogy az apja sírkövére felkerül majd az ő neve is. Így, ha a hamvai nem is lesznek ott, legalább lesz egy hely, ami őrzi az emlékét és ahová a barátai és én is elhelyezhetünk majd egy-egy szál virágot a születésnapján" – mesélt terveiről Klapka Marika, aki szeretné, ha mostohafia végakarata teljesülne.

Klapka Dennis és édesapja, Klapka György Forrás: TV2