Teknősharapás miatt került kórházba a magyar színésznő

Schumacher Vanda
Vágólapra másolva!
A magyar műsorvezető és színésznő, Schumacher Vanda jelenleg Zanzibáron nyaral, ahol eddig nem voltak olyan remek élményei, amit egy nyaralástól elvárhat az ember. A hotel miatt is panaszkodott a színésznő, majd egy teknős is annyira megharapta, hogy kórházba kellett mennie.
Vágólapra másolva!

Schumacher Vanda folyamatosan mutogatja követőinek, hogy hol vannak és épp mi történik velük az afrikai országban. Hatalmas élmény volt számára az óriásteknősök etetése is, egyáltalán nem gondolta, hogy ilyen rossz véget ér a történet. A színésznő Instagram-sztoriban tudatta a követőkkel, hogy mi történt vele a teknősök etetése közben, amiről fotókat is mutatott.

Az etetés közben az egyik állat annyira megharapta, hogy a seb folyamatosan vérzett, így jobbnak látta, ha bemegy a kórházba.

egy doboz antibiotikumot. És valójában, tudjátok, hogy én milyen freestyle-ban tolom az életet, tehát amúgy sz*rnék rá, hogy érted most teknős, meg nem tudom. Maga a harapás kicsi, de vérzett nagyon sokáig, és nem lehet tudni... Amúgy a teknőstől el lehet kapni egy csomó fertőzést, illetve az elkövetkező időkben nagyon nagy projektek várnak rám, így nem akartam ezt most elb**ni" – írta Schumacher Vanda.