Megalázó helyzetbe került Kulcsár Edina

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kisfia születésnapján hagyta el az országot Kulcsár Edina, szinte azonnal gépre szállt, miután felköszöntötte a négyéves Medoxot. Az utazás célját egyelőre nem árulta el, de olyan kellemetlen élményben volt része, hogy azonnal megosztotta követőivel is.
Vágólapra másolva!

Gyorsan felköszöntötte kisfiát, majd repülőre szállt a várandós Kulcsár Edina, aki egyelőre nagyon titokzatos az utazást illetően, annyit tudni, hogy Olaszországba repült. A követőinek Instagram-sztoriban elárulta, hogy most két napig apjuknál vannak a gyerekek, így most próbálja hasznosan tölteni az időt.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram

A szállodába érkezés után azonban meggyűlt a baja bőröndjével, még felvételt is mutatott róla, ahogy megpróbálja kinyitni egy bicska segítségével. Kulcsár azt gondolta, hogy valaki rosszindulatból elállította a bőröndje kódját.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram

Majd nagy nehézségek árán sikerült kinyitni és ekkor érte igazán nagy meglepetés, ugyanis a bőrönd nem az övé volt, valakivel véletlenül elcserélték. Így most Kulcsár Edinának kölcsön ruhákat adtak, hiszen nincsenek meg saját holmijai és valószínűleg a táska valódi tulajdonosa is hasonlóan kétségbe esve keresi a saját ruháit.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram