Élő adásban sírta el magát Ördög Nóra

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, Ördög Nóra
Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Nehéz helyzetbe került Ördög Nóra, aki az Instagramon kért segítséget.
Vágólapra másolva!

A TV2műsorvezetője kétségbeesetten jelentkezett az Instagram-oldalán indított élő adásban, miután kiderült, hogy a Facebook és az Instagram blokkolja az új sminkmárkáját.

– fordult a rajongóihoz Ördög Nóra, miközben a könnyeivel küzdött. Hozzátette, nem szeretné, hogy két év munkája ezen bukjon el, hiszen azóta készültek a márka elindítására, és nagyon el van keseredve.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Elmondta, hogy a weboldal címe valamiért nem felel meg a közösségi oldalakat összefogó Meta irányelveinek, ezért pedig sehova nem tudja leírni az oldal címét. "Nagyon köszönöm a sok segítséget, amit kaptam a Nora Beauty webcím kapcsán. A rövidítő link nem működik sajnos, az átirányítással is próbálkozunk majd. De úgy tűnik, az oldal tartalmával van valami gond, és nem a nevével..." – mondt el később a műsorvezető, akit követői támogatásukról biztosítottak, és bíznak benne, hogy megoldódik a probléma.

Forrás: Ördög Nóra