A pénisze méretéről beszélt Robbie Williams

FIFA World Cup 2018 - Russia vs Saudi Arabia Sports soccer WM FIFA WORLD CUP
14 June 2018, Russia, Moscow, Soccer; FIFA World Cup, First Round, Group A, First Matchday, Russia vs. Saudi Arabia at the Luzhniki Stadium: British pop star Robbie Williams performs during the inauguration. Photo: Federico Gambarini/dpa
Vágólapra másolva!
Robbie Williams soha nem volt szégyenlős, de azért ő is rendelkezik önkritikával.
Vágólapra másolva!

Az angol sztár kifejezetten szeret meztelenül lenni otthonában, de mások előtt már nem szívesen mutogatná testét, mert nem elégedett pénisze méretével. Ez az oka annak is, hogy sosem volt a nudizmus híve - írja a Daily Star. Williams csak ennyit fűzött a dologhoz.:

Nekem csak azzal van bajom, ahogy meztelenül kinézek. Azt hiszem, ha nagyobb péniszem lenne, talán kipróbálnám a nudizmust, de így biztos nem."

Ennek ellenére Robbie Williams többször is látható volt már hiányos öltözékben, mint például a Rock DJ klipjében, de legújabb albumának borítóján is meztelen. Williams azonban elárulta, hogy egyáltalán nem úgy néz ki a teste a valóságban, mint a borítón.

"Amit azon a borítón látsz, az egy számítógép által generált változata annak a személynek, aki egy kicsit hasonlít rám" - mondja az énekes.