Britney Spears kitett Instagram-oldalára egy olyan bejegyzést, melyen még a rajongói is felháborodtak. Egykori riválisa, Christina Aguilera pedig különösen. 

Britney Spears arról írt a bejegyzésében, hogy a soványság és a saját döntés milyen fontos. Íme a poszt szövege: 

Ha Christina Aguilera táncosai állnának mellettem a színpadon, nagyon picinek néznék ki, hozzájuk képest. Az egyetlen mód,hogy soványnak tűnjek, az ha kövér emberekkel veszem körbe magam." - írta az énekesnő, mely mondaton Aguilera annyira felmérgelte magát, hogy ki is követte az Instagramon Spearst - írja a Page Six. Az énekesnő bejegyzése így folytatódik: "Miért ne beszélhetnénk erről? Vagyis nem gondoljátok, hogy egészen más lett volna az életem ha hagyják, hogy szabadon döntsek a dolgaimról? " 

Spears bejegyzése mellé szinte csak negatív megjegyzéseket kapott, és a testszégyenítő megjegyzés efféle indulatokat váltott ki: "Britney, ezt ne" - írta az egyik. "Kérlek, töröld ezt a bejegyzést" - kommentált egy másik rajongó.

"Megértem, hogy megsőrtödött ezen a megjegyzésen Christina Aguilera" - írta egy hozzászóló, egy másik netező pedig ezt kommentelte:  "Mi lenne ha a táncosokat nem a testalkatuk, hanem a tehetségük alapján választanák ki?"