Taylor Swift elárulta, hogy kivel feküdt le először

Taylor Swift  77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities awards ceremony film industry bestof topix Horizontal FASHION
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Taylor Swift attends the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Taylor Swift maga rendezte azt a több, mint tíz perces kisfilmet, amely az All Too Well című dalához készült, a klip főszereplőinek pedig Sadie Sinket és Dylan O' Briant kérte fel az énekesnő. A klip története, az akkor csak 20 éves Swift és az akkor 29 éves Jake Gyllenhaal színész kapcsolatát meséli el, de fontos szerep jut benne egy piros sálnak is, mely szimbolikus jelentéssel bír. 
Vágólapra másolva!

Gyllenhaal és Swift kapcsolata akkoriban a nagy korkülönbség miatt ért véget, mely nagyon megviselte az énekesnőt, ezért is született az All Too Well című dal. Taylor Swift rajongói a Torontói Filmfesztiválon kérdezték meg őt arról, hogy vajon mit jelképez az a bizonyos piros sál a klipben - írja az Unilad. Válaszul Swift erősen elpirult és belezavarodott mondandójába.

- mondta a sztár, majd zavarában nevetett.

A rajongók persze azonnal találgatni kezdtek, hogy mitől jöhetett ennyire zavarba az énekesnő és rájöttek, hogy a sál valószínűleg Swift szüzességét reprezentálja, amit Gyllenhaal vett el. Ezt az elméletet pedig csak alátámasztja, hogy a klipben Swift szándékosan a férfinál hagyja a piros sálat, így az már örökre az övé marad.