Kidobta a bugyiját a taxiból a részeg Victoria Beckham

Vertical WOMAN FASHION HEADSHOT BUST
British fashion designer Victoria Beckham poses on the red carpet upon arrival to attend the British Fashion Awards 2018 in London on December 10, 2018. - The Fashion Awards are an annual celebration of creativity and innovation will shine a spotlight on exceptional individuals and influential businesses that have made significant contributions to the global fashion industry over the past twelve months. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS
Vágólapra másolva!
A Spice Girls egyik tagja, Mel C pár kínos történetet is elmesélt új önéletrajzi könyvében.
Vágólapra másolva!

A Mel C-ként és Sporty Spice-ként is ismert Melanie Chisholm frissen megjelent önéletrajzi könyvében, a Who I Amben a Spice Girls fénykorából is megosztott jó pár sztorit, többek között azt is leírta, hogy miként ünnepelték az első lemezszerződésüket 1995-ben.

Amikor a lányok leszerződtek a Virgin Recordshoz, London egyik legelegánsabb éttermébe mentek vacsorázni, de Mel C elmondása szerint addigra már annyira berúgtak, hogy kis híján botrányba fulladt az este.

A Spice Girls: balról a második Mel C, a jobb szélen hátul Victoria Beckham Fotó / Instagram

A menedzserük már az őket szállító taxisnak is komoly kártérítést fizetett, miután a lányok borzasztó állapotban hagyták a kocsit. "Mire megérkeztünk, a taxi egy roncs volt: rúzs, pezsgő és virágok borítottak benne mindent, Victoria (Beckham) bugyija pedig valahogy kirepült az ablakon" – idézte Mel C-t a The Sun magazin.

Az ünnepi vacsorára az énekesnők már vállalhatatlan állapotban, alkoholtól és cigitől bűzösen érkeztek meg, amit a többi vendég nem nézett túl jó szemmel – a későbbi Beckhamné (akkor még Posh Spice) ráadásul annyira berúgott, hogy szinte azonnal elaludt, fejjel zuhant a vacsorájába Mel C szerint.