Újabb hírek az Exatlon sztárjának koraszülött unokájáról

Kása András
Vágólapra másolva!
Az Exatlon egykori versenyzője, Kása András nemrég szomorú hírt közölt a követőivel, miszerint lányának egy horvátországi nyaraláson korábban indult be a szülés a vártnál. Az egykori Kihívó unokája két és fél hónappal előbb érkezett a vártnál és sok komplikáció lépett fel a születése után.
Vágólapra másolva!

Kása elmondása szerint először vérmérgezést kapott a koraszülött csecsemő, majd a tüdeje is összeomlott, leállt a veséje és túlnyomás miatt meg kellett lékeljék a baba fejét is. A családot nagyon megviselték a történtek, a nagypapa sírva mesélt a történtekről korábban.

Most azonban jó hírekkel jelentkezett, úgy gondolja meghallgattattak az imái, a kis Olivér kezd erősödni és túl van az életveszélyen. A nagypapa elmondása szerint a kisfiú műtétje jól sikerült és ha minden jól megy hamarosan átszállítják egy osztrák kórházba.

az összefogás csak elért hozzá, hétfőn végre sikerült a beavatkozás. Egy apró kis szerkezetet ültettek az agyába, hogy ne legyen benne túlnyomás, ne sérüljön, a felesleges agyvizet ez vezeti el. Minden rendben ment a beavatkozás közben, nem lépett fel komplikáció, Olivér már saját tüdejével lélegzik, legyőzte harcos szervezete az újabb fertőzést, és gyönyörűen mosolyog a lányomra. Ha minden jól alakul és hiszem, hogy így lesz, akkor két hét múlva átviszik az osztrák kórházba, a lányomék ott élnek. Meg kell várni, hogy ott összeszedje, utolérje magát, elérje a két kilogrammos súlyt és akkor végre megkezdheti ismerkedését a való világgal és végre mi is kezünkbe vehetjük. Nem győzök hálás lenni!" – mondta megkönnyebbülten a Borsnak Kása András.

Kása András az Exatlon Hungary versenyzője Forrás: Kása András Hivatalos Oldala