Életveszélyben volt a magyar szépségkirálynő

Jázmin Viktória
Vágólapra másolva!
Egy modellmunkára érkezett Észak-Macedóniába, ám pár nap múlva már az életét féltette Jázmin Viktória. A 2021-es Miss Universe Hungary testi épsége, sőt, az élete is veszélyben volt: ha nem eszmél időben, a hatóságok szerint szinte biztos, hogy ember- vagy szervkereskedők áldozatává válik.
Vágólapra másolva!

A 21 éves lány először a Blikknek mesélt a történtekről, illetve arról, hogyan menekült el az üzletemberként pózoló férfitől, aki ellen már az Interpol is nyomoz.

Viktóriát egy ruhakollekció fotózására kérték fel más modellek társaságában. Egy hónappal ezelőtt meg is érkezett Észak-Macedóniába, az albán határ mellett lévő Ohridi-tó partjára. A környezet mesés volt, a lányoknak zletemberként bemutatkozó férfi eleinte kedves volt, alig pár nap múlva azonban rémálommá vált a helyzet.

Jázmin Viktória Forrás: Jázmin Viktória

– Az érkezésnél elvették a szállodások az útlevelem, majd napokig nem történt semmi, miközben bárhova mentem, volt velem valaki, felügyeltek. A megbízóm egy idő után nyomulni kezdett. Ölelgetni akart, kérte, hogy adjak puszit, kissé erőszakosan közeledett, ám én elutasítottam – mesélte Jázmin, aki egy tóparti kávézás után kezdett rettegni.

– Egyszer csak felém fordult, majd annyit mondott: ha most itt megölnélek és bedobnálak a tóba, húsz évig senki nem tudná, hova tűntél. Megijedtem, de nem mutattam, ám megittam két pohár bort. Azután az estéből semmire nem emlékszem, valószínűleg valami lehetett az italomban, öntudatlan állapotba kerültem – árulta el a modell.

A fiatal lány másnap jelezte az apukájának és az üzenetcsoportban lévő lányoknak, hogy baj van, majd pokoli 24 óra következett, amíg az édesapja odaért érte.

– Rettegtem, hogy megtalálnak ,és akkor végem. Semmit nem aludtam, féltem lehunyni a szemem. Még most is rémálmaim vannak, mert utólag azt mondták a szakemberek, alig egy napon múlt, hogy engem vagy a szerveimet nem adták el – vallotta be a fiatal lány, aki a hazaérkezése után egy hétig arról is képtelen volt beszélni, mi történt vele.