Az elhunyt brit uralkodó temetésére Vilmos herceg és Katalin hercegnő gyerekeiket is magukkal vitték, akiket nagy odafigyeléssel öltöztettek II. Erzsébet temetése alkalmából.

A királyi család hölgy tagjai nagy odafigyeléssel választották ki saját öltözetüket, mely szintén egyfajta tisztelgés a néhai királynő emléke előtt. Katalin hercegné egy gyöngy nyakékben jelent meg a hétfői ceremónián, melyet korábban maga az uralkodó és Diana hercegné is viseltek. Meghan Markle pedig egy kis gyöngy és gyémánt fülbevalót viselt, amelyet a néhai királynő ajándékozott neki.

A jelenlegi trónörökös, Vilmos herceg felesége gondosan ügyelt gyerekeik öltözékére is, ugyanis a kilencéves György herceget és a hétéves Sarolta hercegnőt is magával vitte a gyászszertartásra, a négyéves Lajos herceget azonban otthon hagyták, mivel még túl fiatal.

A képek között lapozhat:

A kis Saroltát máris sokan dédnagymamájához hasonlítják, egy kis fekete kalapban és fekete ballonkabátban érkezett a szertartásra, melyen egy apró gyémánt patkó alakú brossot viselt, ezzel is kifejezve a család lovak iránti közös szeretetét, melyről az egykori királynő is híres volt - írja a Vanity Fair.