Kórházba került Liptai Claudia férje

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Vágólapra másolva!
Liptai Claudia férje, Pataki Ádám súlyos sérülést szenvedett rendhagyó görögországi nyaralásuk során, mely keresztül húzta minden számításukat. A férfi először tagadott és öngyógyításba kezdett, majd kórház lett a vége.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia és családja már évek óta Görögországba járnak vissza nyaralni. Ez most sem történt másképp, viszont nem várt sérülés írta át a forgatókönyvet, ugyanis Pataki Ádám súlyos sérülést szenvedett. Elmondása szerint egyik szikláról a másikra lépve óvatlan volt és a szikla, amelyikre átlépett súlyosan szétvágta a lábát.

vágott meg a szikla, volt egy nagyobb 3-4 centis vágás és több kisebb. Gondoltam majd a sós tengervíz begyógyítja. Tévedtem, sajnos kórház lett a vége, ahol ellátták a sérüléseim. Innentől kezdve semmilyen vízbe, de még a partra se mehettem le, nehogy belemenjen a homok. Claudia, bár örült, hogy nem történt nagyobb baj, kicsit sem volt boldog, hogy távol kell maradnom minden vízparttól" – idézi a Bors Pataki szavait.

A történethez Liptai is hozzáfűzte az ő szemszögéből milyen volt az idei nyaralás a férje sérülése után.

Ádám egyszer csak feljött a medencéhez és azt mondta: 'Ez ennyi volt'. Először nem tudtam, hogy mire gondol, aztán észrevettem a lábát, ami úgy szét volt nyílva, mint egy bazsarózsa... Ádám sérülése után olyan voltam, mint egy kaméleon: pakoltam fel-le, Marcival játszottam, Ádámra figyeltem. Cuccokkal le, cuccokkal fel, Marci ráadásul még nem teljesen vízbiztos, így egyfolytában rajta kellett tartanom a szememet. Szuper izgalmas nyaralásunk volt így" – emlékezett vissza Liptai Claudia, aki nagyon aggódott férje állapota miatt.