Fontos döntést hozott Tilla

tv2 sztárban sztár Till Attila
Vágólapra másolva!
Till Attila nem tartja kizártnak, hogy hiperaktív. A munkában ugyan jól jön neki a sebesség, de az egészsége érdekében igyekszik lelassulni.
Vágólapra másolva!

Till Attila energiabomba, aki, ha akarna is, csak nagy nehezen tudna lelassulni. Igaz, mostanság dolgozik az ügyön, mert hosszútávon ő is tudja, hogy ártalmas az állandó pörgés. A Sztárban sztár leszek! műsorvezetője a Borsnak bevallotta, nem kizárt, hogy hiperaktív, de ez csak lendített a karrierjén. Az viszont tény, hogy egészségügyi okokból neki is fontos lenne a pihenés.

"Alapvetően nagyon pörgős vagyok. Nagyon nehéz igazán nyugiban lennem és ez sokszor hiányzik. Nyaralásnál is nagyon nehéz lehozni magam. Otthon is mondja a család, hogy nehéz velem leülni és csak beszélgetni. Sokszor, ha vendégek jönnek hozzánk, futnom kell három-négy kört, mielőtt leülök velük" - árulta el Tilla

Én elég gyorsan gyorsulok nulláról százra, de ez jó – mondta a műsorvezető, aki bár élvezi a pörgést, néha már érzi, hogy szüksége van a pihenésre is.

Forrás: TV2

Kísérletezek, hogy mivel tudok lelassulni. Kikapcsol a sport és a kutyázás, de ott is megyek, használom a testemet és sokat gondolkodom. Dubikával mindennap sétálunk kétszer egy órát vagy még többet.

Két-három naponta járok, mert ott tényleg nullára lelassulok, ami nagyon nagy érték, hiszen máshol képtelen vagyok rá. Masszázsra is rendszeresen járok, ami szintén megnyugtat – mesélte Till Attila.l.