A tévés és filmes meztelenkedésre szakosodott honlapok egyike, a Mr. Skin összeállított egy toplistát azokról a híres színésznőkről, akik a karrierjük során a legtöbbször mutatkoztak meztelenül. Számításuk szerint már a tizedik helyen álló Eva Green is 28 jelenetben játszott ruha nélkül, de vajon kik végeztek előtte? Nézze meg galériánkat is a toplista szereplőiről!

10. Eva Green: 28 meztelen jelenet

Eva Green az Álmodozókban. Kattintson a képre még több meztelen fotóért!Forrás: Fox Searchlight Pictures

Bernardo Bertolucci 2003-as filmjével, az Álmodozókkal kezdte a karrierjét – előtte csak A zongoratanárnőben volt egy kis szerepe –, és egyből több, pornóba illő jelenetben is megmutatta magát, miután a film egy francia testvérpárról szólt, akik közösen folytattak viszonyt egy amerikai diákkal. Green később sorozatokban is vetkőzött, például a Camelotban vagy a Londoni rémtörténetekben is megszabadult a ruháitól.

9. Helen Mirren: 29 meztelen jelenet

Helen Mirren a Caligulában. Kattintson a képre még több meztelen fotóért!Forrás: Penthouse Films

A ma már 77 éves színésznő 24 évesen vetkőzött először az Age of Consent című filmben, majd a Barbár messiásban és a Caligulában is láthattuk – utóbbi pedig arról híresült el, hogy a vágatlan verziójában valódi aktusokat is mutattak benne, a színészek által eljátszott szexjelenetek mellett. Az Oscar-díjas Mirren aztán évtizedeken át mutogatta magát, még 65 évesen is vállalt szexjelenetet az Országúti bordélyban.

8. Charlize Theron: 29 meztelen jelenet

Charlize Theron, 2 nap a völgyben. Kattintson a képre még több meztelen fotóért!Forrás: MGM

A szintén Oscar-díjas színésznőt már 1996-ban, a harmadik filmjében láthattuk meztelenül, ez volt a 2 nap a völgyben. Theron aztán a következő évben Az ördög ügyvédjében, majd többek között az Oscart meghozó A rémben is megmutatta magát teljesen meztelenül – igaz, ezek a sok vér miatt pont nem voltak annyira erotikus jelenetek, de azokkal is találkozhattunk még a pályája során.

7. Angelina Jolie: 30 meztelen jelenet

Angelina Jolie, Kifutó a semmibe. Kattintson a képre még több meztelen fotóért!Forrás: HBO

Pár videoklip után az első rendes filmszerepét a csak videón megjelent Cyborg 2 – Üvegárnyékban kapta, és egyből le is vetkőzött a kamerák előtt. A ma már Oscar-díjas színésznőnek az 1993-as film után két évet kellett várnia a következő munkára, de szélesebb körben talán csak öt évvel később vált ismertté a Kifutó a semmibe című filmmel – amelyben egyébként szintén láthattuk meztelenül.

Lapozzon, a következő oldalon újabb meztelen színésznőkkel folytatjuk!