Voksán Virágnak nagyon jó élmény volt a szerencsejátékkal való első találkozás.

Amikor 2007-ben megnyerte a Miss Hawaiian Tropic Hungary szépségversenyt Vokság Virág, ő képviselhette Magyarországot a világversenyen, amit Las Vegasban, a kaszinók fővárosában rendeztek meg.

"Ha már ott voltam, egyik este elindultam játszani. Először nagyon tartottam tőle, de hoztam a kezdők szerencséjét, és elég nagy összeget nyertem. Második este aztán újra megpróbáltam, akkor még többet nyertem. Akkori léptékben több havi átlagbért kaptam a géptől és hihetetlen jó érzés volt. Persze a könnyen jött pénz könnyen el is megy. Másnap Las Vegasban felkerestem a kedvenc ruhaüzletemet, és szinte mindent elköltöttem – emlékezett vissza a modell, aki arra is figyelmeztet, hogy a szerencsejátékot ésszel kell játszani.

Forrás: Voksán Virág

Mikor az ember a saját pénzét teszi kockára, az nagyon nagy felelősség. Nekem mázlim volt, hogy rögtön nyertem, de nagyon furcsa érzés volt. Azóta nem is játszottam, bár sokszor terveztem, hogy újra megpróbálom, de valahogy érzi az ember ennek a felelősségét" – mondta Voksán Virág a Borsnak.

Virág azt tervezi, hogy Las Vegas után itthon is kipróbálja a kaszinók világát.