Kiderült, hogy mi van Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska között

Zámbó Krisztián: „Már nagyon várom, hogy oltár elé vezethessem Zsuzsikát”
Vágólapra másolva!
Nyáron még úgy tűnt, hogy végleg vége Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska tizenegyéves kapcsolatának, mely megélt már jobb és rosszabb napokat is. A rajongók sem vették először komolyan a szakítást, hiszen számtalanszor volt már hasonló helyzet a se veled, se nélküled kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A váratlan bejelentés után komolynak tűnt a dolog, majd egyre többen találgatni kezdték, miért keresik mégis egymás társaságát, ha kimondták, vége. Most maga az énekes tisztázta a történteket és elmondta, hogy most hányadán állnak Takács Zsuzskával.

"Hát akkor öntsünk végre tiszta vizet a pohárba! Jó darabig számomra sem volt tiszta az, amit most fogok mondani, de mára a napnál is világosabb, hogy a mi szerelmünk nem hűlt ki és azt hiszem, soha nem is fog! Szó szerint minden érzelem benne van a mi történetünkben, amit egy pár csak megélhet. Zsuzska a szerelmem, a legjobb barátom és a "legádázabb ellenségem", és ez vice versa így van. Ő a legerősebb támaszom és számomra senki boldogsága nem fontosabb, mint az övé, vagyis a miénk. Arra jutottunk, hogy nem létezünk egymás nélkül" – kezdte a Borsnak Zámbó Krisztián, aki meglepő őszinteséggel fejtette ki a történteket.


Zámbó Jimmy fia azt is elismerte, hogy a nyáron ő vetett véget a kapcsolatnak, de nem érzelmi okokból, hanem félelemből és döntése sem Takács Zsuzska ellen irányult.

én negyvenkét évesen kezdtem azt érezni, hogy kifutok az időből és belekerültem egy borzasztó, szünet nélkül mardosó kétségfolyamba. Görcsösen akartam, hogy családunk legyen. Ugyanakkor erőt vett rajtam a félelem. Folyamatosan azt kérdezgettem magamtól, hogy vajon készen állok -e arra, hogy mindent megadjak Zsuzskának és a gyermekünknek, akire egyre jobban és jobban vágytam.... Én voltam az, aki kimondta, legyen vége, de Zsuzska ezt sosem mondta ki és nem is beszélt erről közösségi oldalain sem. Most pedig kimondom én, ahogy van: Nekem Zsuzska lesz a feleségem és ő lesz a gyermekeim anyja" – szögezte le határozottan Zámbó Krisztián, aki úgy fest, hogy megbékélt és már készen áll a családalapításra.

Zámbó érzéseit párja is viszonozza, ő a követői kérdésekre válszolva mondta el, hogy már készen áll anyává válni, így felőle bármikor jöhet a baba.

„Most érzem magam igazán felnőtt nőnek és készen arra, hogy valakinek az édesanyja legyek... úgyhogy szinte bármikor jöhet, ha szeretne!" – írta egy követője kérdésére Takács Zsuzska.

Zámbó Kriszitán és Takács Zsuzska Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián