Kiderült, hogyan halt meg a 32 éves zenész

2016 Stagecoach California's Country Music Festival - Day 2 GettyImageRank3 Celebrities Entertainment Event Horizontal MUSIC FESTIVAL MUSIC FESTIVAL
INDIO, CA - APRIL 30: Musician Luke Bell performs onstage during 2016 Stagecoach California's Country Music Festival at Empire Polo Club on April 30, 2016 in Indio, California. Frazer Harrison/Getty Images for Stagecoach/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nagyjából egy hónap után kiderült, hogy mi okozta Luke Bell countryzenész halálát.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Luke Bellt augusztus végén eltűntként keresték napokig, majd már csak a holttestét találták meg az arizonai Tucsonban – mostanra pedig az is kiderült, hogy mi okozta a halálát.

Luke Bell Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

A People arról ír, hogy a holttest mellett drogfogyasztáshoz használt kellékeket találtak, a Pima megyei orvosszakértői hivatal pedig megerősítette, hogy a zenész fentanil-túladagolásban halt meg.

A boncolási jegyzőkönyvben azt is megjegyezték, hogy Bell alkoholt is fogyasztott a halála előtt, és szívproblémák is felléptek nála. A halálát végül balesetnek minősítették.