Hétfőn lecsapott a Fiona hurrikán a Dominikai Köztársaságra, és hatalmas károkat okozott. A pusztító hurrikán miatt leállt a Money or Love forgatása is, erről itt írtunk bővebben. Demcsák Zsuzsa most még több részletet mesélt a félelmetes éjszakáról.

Demcsák Zsuzsa és a Super TV2 stábja egy pusztító hurrikánt élt túl a napokban Dominika szigetén. A stáb éppen a Money or Love-ot forgatja a szigetországban, és még a helyiek szerint is tíz éve a leghatalmasabb erejű vihar érte el őket a minap.

Forrás: TV2

A műsorvezető még mindig az események hatása alatt van, reggel a Mokka kérdéseire válaszolva mesélte el részletesen milyen volt túlélni a Fiona hurrikánt.

Soha sem gondoltam volna, hogy ilyen félelmetes élményben lesz részem ezen a gyönyörű helyen. A túlélésre játszottunk, és isteni szerencse, hogy nem voltam egyedül aznap az apartmanomban, hiszen a sminkesem mellettem volt, akivel tudtunk egymásba kapaszkodni. Egyikőnk sem ijedős, de mindketten a falhoz tapadva próbáltunk túlélni az egész éjszaka tartó hurrikánt

– mesélte a történeteket elcsukló hangon Demcsák Zsuzsa.