Ahogy korábban mi is megírtuk, az a hír járja, hogy Leonardo DiCaprio hosszú kapcsolata után máris egy szupermodell társaságában vigasztalódik. Sokan gúnyolódtak a színészen, hogy 25 év alatti nőkkel még sosem volt viszonya, sőt, mindegyik barátnőjével szakított, mielőtt az betöltötte volna ezt az életkort. A színész most erre a pletykára rácáfolt, ugyanis a 27 éves Gigi Hadiddal találkozgat.

DiCaprio már közel jár az ötvenhez, ezért lehet engedett az elvárásaiból és megkörnyékezte Gigi Hadidot, aki egy évvel ezelőtt szakított kislánya apjával. Az egyedülálló anyuka a viharos szakítását követően sokáig egyedül volt és gyerekére koncentrált. Most úgy tűnik, hogy már túllépett Zayn Malik zenészen, hiszen ő is nyit a 47 éves DiCaprio felé.

"Leo ezt elbagatellizálja, de az tagadhatatlan, hogy van egy típusa, vagy legalábbis eddig volt" – mondta a forrás a Us Weeklynek arra utalva, hogy Hadid idősebb, mint a színész legutóbbi barátnői, majd folytatta.

Már majdnem 48 évesen jobban megenyhült, és többször célozgat a haverjainak arra, hogy sokkal kevésbé érdekli ez a „playboy" életmód" – mondta a színész neve elhallgatását kérő ismerőse.

Gigi Hadidról annyit árult el egy ismerőse, hogy a modell szeptember elején még úgy érezte, hogy nem áll készen egy romantikus kapcsolatra, ezért a színésszel egyelőre csak barátok.