Ahogy írtuk, a TNT egyik tagja, Zuber Krisztián, azaz Inti kórházba került a szívbetegsége miatt. Most már jobban van, azonban élete végéig kezelésre szorul.

"Igazából most annyi gyógyszert szedek, hogy tök jól vagyok!" - kezdte a Mokkában Inti. "Összeszámoltam: reggel nyolcat szedek, délben négyet, este ötöt. Nem tudom, hogy ez csökken-e, az mondják, ezeket így szednem kell sokáig, meg életem végéig kell biztosan gyógyszereket szednem" - magyarázta. Arról is mesélt, hogy jelenleg még nem érzi a helyzet hátrányait, leszámítva a vízkolátozást, korábban ugyanis egyben lehúzott egy fél literes vizet, most pedig gyümölccsel, levessel, mindennel együtt másfél liter folyadékot vihet be egész nap.

Két hétig voltam bent kórházban, de még megyek be kontrollra, plusz lesz még egy-két beavatkozás valószínűleg. A szívritmuszavart visszaállították sokkolással, de bármikor visszajöhet. Lehet, hogy csinálnak olyat, hogy kiégetik azokat az izmokat katéteres műtéttel, amik okozzák a szívritmuszavart, és utána beültetnek egy pacemaker-jellegű dolgot, ami modern, mert defibrillátor is van benne" - részletezte, mi vár még rá.