Rettegek, hogy valaki rám ugrik, bánt, avagy hazugságokat jelentet meg rólam - mondta.

A zenész szerint tanúja volt, amint a barátnője egy másik férfinak üzenget, így inkább szakított vele. Mint mondja, a fenyegetések ekkor kezdődtek, sőt, a nő fel is jelentette a zenészt, mondván több alkalommal adott neki kölcsön, ám hiába várta vissza pénzét.

Mc HawerMc Hawer

"Én úgy tudtam, ő és a férje februárban elváltak, de most kiderült, hogy Zsuzsa ebben is hazudott, és most is együtt vannak. Napi szinten kapok tőlük üzeneteket, azt állítják, több millió forinttal tartozom nekik, holott ez nem igaz, hiszen minden anyagi kérdést a szakítás után rendeztünk. Fenyegetnek, hogy lejáratnak, sőt, arra is utalgattak, hogy vigyázzak magamra, mert bármi történhet velem és a testi épségemmel" - mondta a Blikknek MC Hawer.

"Lelkileg tönkretesz ez a helyzet, folyton attól rettegek, hogy valaki rám ugrik, bánt, avagy hazugságokat jelentet meg rólam. Rettegésben telnek a napjaim, több mint tíz kilót fogytam, mert nem bírok enni, aludni. Nyugtatókat szedek, és nehezen állom meg, hogy ne nyúljak újra az alkoholhoz. Ezúton szeretném megkérni a volt páromat, hogy hagyjon békén... Ha mégsem, az ügyvédemmel megtesszük a szükséges lépéseket!" – tette hozzá.