Az eszkortlányként dolgozó Bianca Seirra egy videóban összegezte, hogy a munkája kapcsán mi mindent tudott meg a nős férfiakról. Meglepő, hogy sztár lett belőle, mert egészen nevetséges sületlenséget és közhelyeket hordott össze.

A Sydney-ben élő Bianca Seirra szívesen beszél prostituáltként szerzett tapasztalatairól, a nős ügyfeleiről szóló videóját már rengetegen látták a TikTokon:

@bondibrat_ What your husbands have taught me #fyp♬ original sound - Bondibrat

A nő a videóban azt is fejtegette, hogy a magányos férfiak mellett miért járnak hozzá olyanok is, akiket egyébként szerető feleség vár otthon: szerinte sokan valamilyen titkos fantáziájukat akarják kiélni vele, mások viszont újra férfiasnak szeretnék magukat érezni egy fiatalabb, dögös nő oldalán.

"Szeretnek téged, de feltételekkel. Ugyanakkor nem minden férfi csaló. A többségük fantáziál róla, de egy részük tudja, hogy nem éri meg. A vadászatot akarják, nem a zsákmányt, téged viszont már elkaptak" – magyarázta.

Arról is beszélt, hogy a nőknek bízniuk kell az ösztöneikben: ha úgy érzik, hogy a párjuk megcsalja őket, az valószínűleg úgy is van – a férfiak azonban szerinte nem egy jobb nőért szokták elhagyni a feleségüket, hanem egy "könnyebbért".

Lapozzon, nézzen meg pár szexi fotót Bianca Seirráról!