Az Exatlonból ismert Kása András újabb híreket osztott meg koraszülött unokájáról, aki sokáig életveszélyben volt.

Mint írtuk, az Exatlonban Faternak becézett Kása András unokája, Olivér hat és fél hónapra született a család olaszországi nyaralásán. Azonnal inkubátorba került, de napokig életveszélyes állapotban volt: a tüdeje összeomlott, a veséje leállt, vérmérgezést kapott, és a túlnyomás miatt meg kellett lékelni a fejét.

Kása András az Exatlon idejénForrás: TV2

"Korábban, amikor hallottam ilyen történeteket koraszülött babákról, akkor is összeszorult a szívem. De ezt átélni... ezt nem kívánom senkinek" – mondta most a Borsnak Kása, aki szerint csak a csodának köszönhető, hogy az unokája életben maradt.

"Szerencsére egyre több jó hírt kapunk kintről a lányomtól, múlt héten nagyon fontos műtéten esett át Olivér. Egy úgynevezett shuntot ültettek az agyába, ez vezeti el a felesleges agyvizet. Most pedig egy újabb beavatkozásra volt szükség, a szemét műtötték, mert a korai születés miatt nem fejlődött ki a szemhártya. De ez is jól sikerült, és ha minden jól megy, jövő héten át tudják vinni végre az osztrák kórházba. A lányomék kint élnek és nagyon várják, hogy végre újra egyesülni tudjon a családjuk" – tette hozzá.