Már nem kell sokat várni, október 8-án indul a Dancing with the Stars harmadik évada. A TV2 táncos showjában ezúttal tíz híresség lép parkettre profi táncpartnerével, hogy megmutassa, mit tanult az elmúlt hetekben. A nagyszabású show azonban nem csak ezért érdekes, hanem mert ismét egy világsztár közreműködésével indul, érkezik Facundo Arana, a Vad angyal című sorozat sztárja.

Két éve töretlen népszerűségnek örvend a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. Kezdődhet a visszaszámlálás, október 8-án, szombaton 20 órakor elindul a harmadik évad. Ráadásul újabb világsztár érkezik a Dancing with the Stars budapesti stúdiójába. Ugyanis a hatalmas népszerűségnek örvendő Vad angyal című sorozat – amelynek legnépszerűbb epizódját 3,3 millióan néztek magyarországi vetítésekor – férfi sztárja, Facundo Arana is szerepet vállal a TV2 szuperprodukciójában.

Facundo Arana

„Alig várom, hogy Budapesten legyek és találkozzak a magyar rajongóimmal. Izgatottan várom a műsort, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus élményben lesz részünk, és ebben az évadban sok meglepetés vár ránk!" – mondta Facundo Arana, aki azt is elárulta, ismeri a műsort, hiszen látott párat azokból az epizódokból, amelyekben Gabriela Spanic szerepelt.

Hogy a sármos színésznek milyen szerep jut, az még titok. Az azonban nem, hogy a parkettre lépő tíz hazai híresség közel két hónapja keményen dolgozik, hogy az október 8-i első adásban lenyűgözze a nézőket és a Dancing with the Stars zsűrijét.