Élményekkel teli ősz a Dunán

.
B
Vágólapra másolva!
Ősztől több különálló, de tartalmában összefüggő élő adásblokkal jelentkezik a Duna két népszerű napi magazinműsora, a Család-barát és az Almárium – ezzel tartalmas és interaktív kikapcsolódást nyújtva a nézőknek reggeltől egészen délutánig. Újdonság, hogy mindkét műsorban állandó szakértők várják a nézői kérdéseket, ezek a tanácsok pedig olykor még a műsorvezetők is jól jönnek!
Vágólapra másolva!

Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence párosa minden hétköznap élőben, a Család-barát adásaiban várják a nézőket, több alkalommal és új időpontban: 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től. Az Almárium magazinúj műsorvezetőpárossal folytatódik: Radványi Dorottya és Banner Géza mostantól heti váltásban vezetik a Duna délutáni műsorát Novodomszky Évával és Kautzky Armanddal. Az adás 13:30-kor kezdődik, 15:00-kor ismert vendégekkel folytatódik és 16:50-kor napi programajánló blokkal tér vissza.

Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, a Család-barát egyik állandó műsorvezető párosa Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Újdonság, hogy mindkét műsorban állandó szakértők segítenek körbejárni egy-egy témát: a legváltozatosabb területek szakemberei válaszolnak a nézői kérdésekre, az egészségügy, a jog, a pénzügy, a gyermeknevelés, az oktatás vagy akár a kertművelés területéről.

Fodor Imre gyermeknevelési tanácsokkal gazdagodik a Család-barátban

„Szeptemberben kezdte az iskolát Vince fiam. Az első akadályokat ügyesen veszi. Egy évet már járt iskola-előkészítőbe, ahol fokozatosan hozzászoktatták a tanulás rendszeréhez. Sokat számít fejlődésében az is, hogy rendszeresen sportol – ebben pszichológus is megerősített. A Család-barát adásaiban állandó szakértők segítenek bennünket eligazodni a mindennapokban: többek között a gyereknevelés témakörében is tanácsokat adnak. Ezek a szakmai útmutatások nemcsak a nézőknek hasznosak, hanem sokszor nekünk, műsorvezetőknek is” – emelte ki a Család-barát idei újdonságát Fodor Imre, akivel hamarosan a Duna grandiózus showműsorának új évadában is találkozhatnak a nézők, hiszen decemberben visszatér a Csináljuk a fesztivált! a képernyőre.

Fodor Imre Forrás: MTVA Kaszner Nikolett

Radványi Dorottya kertészeti tippeket visz haza az Almáriumból

„Megörököltem egy telket a szüleimtől, ami állandó elfoglaltságot ad. Idővel veteményest és gyümölcsfákat is szeretnék, sőt, az unokámnak is ültetek egy fát. Nagyon örültem, amikor az egyik adásban éppen arról volt szó, hogy télen is lehet a virágos ládákba ültetni, például mángoldot. A kertészeti témák mellett mindig örömmel hallgatom az egészséges táplálkozással kapcsolatos szakértői tanácsokat is” – mondta az Almáriumban heti rendszerességgel visszatérő szakértők kapcsán Radványi Dorottya.

Radványi Dorottya Forrás: MTVA