Gwyneth Paltrow meztelenül ünnepelte születésnapját

1 Hotel West Hollywood Grand Opening Event - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 05: Gwyneth Paltrow attends the 1 Hotel West Hollywood Grand Opening Event at 1 Hotel West Hollywood on November 05, 2019 in West Hollywood, California. Leon Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow nem szégyellős a saját testét illetően és ennek 50. születésnapja alkalmából is hangot adott. Meztelenül fotózkodott. 
Vágólapra másolva!

A színésznő tetőtől talpig aranyba burkolta meztelen testét és így állt modellt a legújabb Instagram-képein. Paltrow elfogadja az idő múlását és nem akar tökéletes testet. Úgy fogadja el magát, ahogy van.

Jelek és szabálytalanságok gyűjteménye, amelyek a fejezeteket alkotják. Sebhelyek a sütőtől, egy ujj, ami megsérült egy ablak miatt, egy gyermek születése. Ősz haj és finom vonalak. A Nap mindenütt rajtam hagyta égi ujjlenyomatát.

Elfogadom a nyomokat és a meglazuló bőrt, a ráncokat. Elfogadom a testemet, és elengedem az igényt, hogy tökéletes legyek, hogy tökéletesen nézzek ki, hogy szembeszálljak a gravitációval, a logikával, az emberiséggel. Elfogadom az emberségemet" - mondta Paltrow a Page Sixnek testéről és az öregedésről.