A sajtó egy része már láthatott 20 percet a harmadik évadból - jól működnek a szereplők a képernyőn, sok humoros jelenet, vicces fordulat várható.

Harmadik évadjával tér vissza október 10-én a TV2 népszerű kalandreality-je, az Ázsia Expressz. Ezúttal a Közel-Keletre repíti majd a nézőket: a nyolc, mindenre elszánt sztárpár Jordánia, Törökország, Grúzia és Üzbegisztán tájain vágott neki az életre szóló kalandnak.

Gyebnár Csekka és Mérai Kata - képgalériáért kattintson a fotóra!Fotó: Szabó Gábor - Origo

A TV2 sajtóeseményen levetítette az első 20-25 percet, ez alapján igen látványos lesz a reality: az első rész Rum Wádiban, azaz ismertebb nevén Wadi Rumban játszódik, Jordánia sivatagi részén. A humor állandó eleme ennek a népszerű utazós valóságshow-nak, már rögtön az elején lesznek igen vicces pillanatok, úgyhogy remek kikapcsolódást ígér a program.

Mint Fischer Gábor programigazgató elmondta, 2020 márciusában minden készen állt  a forgatásra, de jött a koronavírus és leállt rengeteg produkció, veszélyes - sőt, képtelenség - lett volna utazós realityt forgatni. Két éve volt a csúszás, de végül leforgott és mindenki nagyon elégedett a szórakoztató eredménnnyel. 

Képgalériáért kattintson a fotóra!Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Király testvérek elmondták, hogy Linda ragaszkodott nagyon ahhoz, hogy Viktorral menjen a útra, utóbbi viszont kényelmesebb ember, nem volt nagy kedve ahhoz, hogy fel-alá rohangáljon a Közel-Keleten, kiszakítva a mindennapi kényelemből. Az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András elárulták a sajtóeseményen, hogy bármikor visszamennének, hatalmas kaland volt ez nekik, Mérai Kata és Gyebnár Csekka színésznők pedig arról beszéltek, hogy amior nekivágtak Ázsiának, nem is voltak barátnők, csak kollégák - de annyira összejöttek, hogy nagyon szoros már a kapcsolatuk. 

Képgalériáért kattintson a fotóra!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mellettük versenybe száll  még Versenybe szállt Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimóna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán, Nemazalany - Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand valamint a színészházaspár, Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka. Utóbbiak arról meséltek, hogy hihetetlenül összekocásolta őket a reality, és amióta lement a forgatás, úgy érzik, ketten együtt minden akadályt le tudnak győzni. 

A műsorban készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vetélkedik nyolc ismert páros, a műsorvezető ezúttal is Ördög Nóra lesz. Az izgalmas, szórakoztató és olyakor drámai pillanatok mellett a legújabb epizódokból az is kiderül majd, hogy az embert próbáló kaland ezúttal összekovácsolta-e a párosokat, vagy éppen eltávolodtak egymástól a nem mindennapi élethelyzetek és konfliktusok miatt.

Gelencsér Timi és Balogh Szimi videón:

Az Ázsia Expressz 3.évadja október 10-én indul, utána minden hétköznap 19.50-től lesz képernyőn.