Csalók éltek vissza Lagzi Lajcsi nevével

Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
A trombitást nagyon felháborította, hogy többen is visszaélnek a nevével, ezért ügyvédhez fordult és bíróságra viszi az ügyet. Galambos Lajos már több felhasználót is talált a saját képével és nevével, akik állítása szerint rontják a jó hírnevét.
Vágólapra másolva!

Nem először keveredik kellemetlen helyzetbe Galambos Lajos a csalók miatt, akik ellopták a zenész személyazonosságát a közösségi oldalakon. Elég kínos szituációkban volt kénytelen magyarázkodni, hogy nem ő írta a bizonyos sértő üzeneteket.

hozzám buliban egy hölgy, és számon kért. Azt mondta, ő egy rendes férfinak hitt engem, de én Facebookon azt írtam neki, hogy ő duci. Felháborító, hogy csalók válaszolnak a nevemben és valótlanságokat állítanak. Hogy veszik rá a bátorságot?" – mondta felháborodottan Galambos Lajos, akinek nem ez lesz az első hasonló bírósági ügye.

A trombitás a történtek után saját maga végzett egy kis nyomozást és utánajárt, hogy vajon hány csaló lehet a közösségi oldalakon, aki az ő nevét használja.

„Elegem van! Megnéztem, 16 kamu Facebook-profil van regisztrálva a nevemmel és képemmel. Idegenek írogatnak a nevemben. Nagyon kellemetlen!" – mérgelődőtt Galambos Lajos a Borsnak adott interjúban.

Lagzi Lajcsi Forrás: TV2