Ezt üzente Kovács Kati a Sztárban sztár leszek! versenyzőjének

Kovács Kati, A Dal 2014, Légy képben
Vágólapra másolva!
Kovács Kati is nagy rajongója a TV2 tehetségkutatójának, a Sztárban sztár leszek! című műsornak. Az énekesnő elárulta, hogy már meg is van az idei évad favoritja, akit végül a műsor győzteseként szeretne látni.
Vágólapra másolva!

Kovács Kati nem titkolja, hogy kinek szurkol idén a Sztárban sztár leszek! versenyzői közül. A választottja nem más, mint a nyolc hónapos terhesen jelentkező Yulaysi Miranda Ferrer, akinek az első válogató óta már megszületett a kislánya, aki azóta már négy hónapos.

Édesanyja úgy gondolja, hogy a kis Miel nem akadályozza a részvételben, férjével már minden eshetőségre van forgatókönyvük. Kovács Kati a kubai énekesnőnek szurkol és szerinte neki kell megnyernie az idei évadot, őt teljesen lenyűgözte már az első válogatón nyújtott előadása is.

Kovács Kati Fotó: Pályi Zsófia - Origo

„Óriási tehetség az a kislány. Szép, tiszta hangja van és a kiállása is lenyűgöző. Ha nem ő nyeri a versenyt, leteszem a lantot – mondta vicceclődve a Borsnak Kovács Kati, aki elmesélte, hogy egyébként is erős érzelmek fűzik őt Kubához.

Egy hónapig turnéztam ott. Először kimentünk egy magyar kulturális küldöttséggel, énekeltem egy-két dalt és mondták, hogy menjek vissza. Egy hónapon keresztül maradtam ott koncertezni. Főként a kubai temperamentumnak megfelelően rockot játszottunk. Tény, hogy ők sokkal többet értettek a zenéhez, mint mi, de nekik a mi műfajunk újdonság volt. Hatalmas élmény volt. Amikor meghallottam, hogy ő kubai, egyszerűen megdobbant a szívem. Sok szerencsét kívánok neki és sok boldogságot az újszülött kisbabájához" – mondta az énekesnő.