Az Ázsia Expressz műsorvezetője harmadszor forgatott Ázsiában, mégis rendhagyó volt számára az idei évad, hiszen családja most először nem kísérte őt végig.

"Nekem mindig a családi élet és a munka összehangolása a legnagyobb tanulási folyamat és ez idén sem volt másképp. A korábbi évadokban az jelentette a nehézséget, hogy hogyan lehet végigcsinálni egy öt-hat hetes forgatást úgy, hogy végig ott van a családom és alkalmazkodniuk kell a különböző helyzetekhez. Idén pedig éppen az volt a nehezítés, hogy nem voltak ott végig velem.

Meglátogattak ugyan kétszer is, de volt a forgatás közepén egy két és félhetes szünet, ami tényleg a leghosszabb idő volt, amit egyben nélkülük töltöttem a gyerekeinktől" - kezdte a Ripost-nak Ördög Nóra, aki a távolból is próbálta kézben tartani férje és gyermekei életét, de hamar rájött, hogy nem baj, ha picit hátralép.

Forrás: Ördög Nóra/Instagram

Megesett, hogy Jordániából én rendeltem pizzát estére a gyerekeknek és Palkónak, szóval nem teljesen szakadtam el az otthoni feladatoktól. Egyébként kicsit jó volt hátralépni és látni, hogy akkor is minden jól működik otthon, ha én nem mindenen tartom rajta a kezem. És azt is láttam, hogy nekik is jó volt megélni, hogy anya nincs, de ők akkor is megoldják a mindennapokat. Mici és Venci is nagyon büszkék voltak magukra, hogy egy picit önállósodtak" - tette hozzá a műsorvezető.