Hamarosan indul a TV2 táncos show-ja, melyet nagyon izgatottan vár Zimány Linda.

Zimány Lindának nem indult túl szerencsésen a Dancing with the Stars-os szereplése, ugyanis szinte az első táncpróbák egyikén lesérült. Párja, Bődi Dénes mindenben próbál segíteni neki, a sérülés ellenére is naponta hosszú órákat próbálnak. "Rendesen izgulunk már az első élő adás miatt. Legalábbis rám a hétvégén jött az izgalom először erősen, hogy "Úristen! Jövő hét szombaton este 8-tól már rengeteg ember előtt kell táncoljak, nem csak a táncterem biztonságában a tükrök elôtt..."

"Egy perc alatt eltelt ez a több mint 2 hónap felkészülés, pedig az elején olyan messzinek tűnt. És elképzelni sem tudtam, mi lesz, hogy lesz, hogy fog menni, meg tudom-e majd jegyezni, amit Dini tanít, meg lesz-e velem elégedve , és persze jött az az állandó séma-kérdés magam felé, hogy elég jó leszek-e... És még megannyi kérdés kavargott bennem az elején" - írta bejegyzésében a modell.

Aztán, mire elkezdtük volna a sűrűjét, jött a bordasérülésem, ami komoly volt, és még jobban aggódtam, hiszen a 6 hetes gyógyulásom napjai, számolva voltak az első élőig az elejétôl fogva, és időre meggyógyulni elég nehéz, testileg és lelkileg is nagy teher, főleg naponta 4-5 óra próba közben.

Ennek ellenére eszembe sem jutott feladni, mert már akkor imádtam, amit a tánc hozott az életembe. Visszaadta a kb. tinikori életkedvem, lépésről lépésre tanultam meg magam újra szeretni, elfogadni, minden hibámmal együtt, külsőleg és belsőleg is. És annyira gazdag érzelmi világot hoz elő belőlem nap mint nap, mint eddig semmi. Bármi negatív is történjen egy napomban, vagy bárki is bántson, elkezdek Dinivel táncolni és boldog leszek!" - áll a bejegyzésében.