Az énekesnő külseje teljesen átalakult, alig ismerni rá.

Boksszal tartja formában magát Mohamed Fatima, aki elképesztő átalakuláson ment át az elmúlt években. Korábban gyomorgyűrűt kapott, ami segítette a fogyását, ám az énekesnő elmondása szerint ez önmagában nem elég: kitartó edzés is kellett, hogy ilyen alakja legyen.

"A bokszban találtam meg a nekem megfelelő sportot. Pedig egy legyet nem tudnék bántani" – mesélte a Borsnak. "Nem szeretem a verekedést, csak a zsákot ütöm. Ez a legjobb fogyasztó edzés."

Egy felnőtt férfi súlyától szabadult meg az elmúlt években, s a hatalmas súlyveszteség nyomot hagyott a testén. Nem feküdtem volna kés alá, de az én esetemben orvosilag indokolt volt, a bőrömet nagyon megviselte a változás. Haskorrekción és mellplasztikán is átestem. Úgy érzem, kezdem elérni a súlyt, amire vágyom" – árulta el az énekesnő, aki összesen 95 kilót fogyott.

"Engem is érintett a jojó effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most a 70 kiló a cél. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni, a jó magyar ételeket. Minden nap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi" - tette hozzá.