Sokan nagyobb melleket akarnak, hogy felfigyeljenek rájuk a férfiak, mások pedig a szülés után megváltozott melleik miatt mennek bele mellplasztikába. Most olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik már megbánták, hogy a mellplasztika mellett döntöttek. 

Horváth Éva

Horváth Éva egy férfi kedvéért döntött a mellplasztika mellett, de ezt a döntését már élete legnagyobb hibájának tartja. 

A mellembe rakattam annak idején implantátumot, ami életem legnagyobb hibája volt. Azóta bánom. Amúgy sem voltak kis melleim, most pedig a szoptatás után még nagyobbak lettek. Teljesen szép volt előtte is, ez egy nyomás volt. Nem is én, hanem a párom szerette volna nagyon, hogy nagyobb melleim legyenek, és én akkor belementem. Már akkor is úgy rettegtem tőle, hogy felálltam a műtőasztalról, annyira nem voltam biztos magamban. Azóta ki merem mondani, életem legrosszabb döntése volt."

 

Playboy
Playboy

 

FHM
FHM

Polgár Kriszta

Polgár Kriszta szépségkirálynő is azok közé tartozik, akik nagyon megbánták a mellplasztikát, a mellműtét után ugyanis súlyos egészségügyi problémák léptek fel nála. Először nem akarta elhinni, hogy ilyen létezhet, ezért alaposan kivizsgáltatta magát és utána is olvasott a dolgoknak. Ekkor derült ki, hogy a beültetett szilikon valóban képes egészségügyi problémákat okozni, így Polgár Kriszta kivetette azokat. Erről egy korábbi Instagram-bejegyzésében is megemlékezett. 

 

 A cikk folytatásáért és Molnár Anikó meztelen képeiért lapozzon!