Először fordult elő a Séfek Séfében, hogy adás közben kérték meg egy versenyző kezét. Bánfalvi Renátát a kék csapatból Ördög Nóri segítségével kérte meg párja, és azóta már az esküvőt is megtartották. 

"Hát az biztos, hogy nem számítottam rá. Nem ország világ előtti lánykérésről álmodtam, de abban a pillanatban annyira meglepődtem és boldog voltam, hogy ha akárki meztelenül ugrált volna fél lábon se tűnt volna fel. Ráadásul fél perccel korábban még csak a verseny heve volt bennem" - mesélte.

Forrás: TV2

"Azóta már az esküvőt is megtartottuk, ami remekül sikerült és az egész szervezését élveztük" - nyilatkozta a Borsnak a kék csapat Renije, aki elmondta, hatalmas élmény volt számára ebben a műsorban szerepelni.

"Nagyon jó érzés volt ilyen profi körülmények között dolgozni és versenyezni. Amikor még én is vendéglátóban dolgoztam, imádtam azt a miliőt. Jó volt újra ebben a közegben részt venni egy pár hét erejéig, és motiváló volt ennyi profi szakáccsal együtt dolgozni. Jó emlékeim vannak a Séfek Séféről" -  tette hozzá.