Ahogy korábban megírtuk, Baukó Éva és Young G Béci között óriási vita zajlik a nyilvánosság előtt, bár azt pontosan nem tudni, hogy mi vezetett idáig, de sosem kedvelték egymást igazán. Mind a ketten egymásra mutogatnak, hogy melyikük kezdte előbb a másik lejáratását és azóta is megy a vita. Most Nagy Alekosz is úgy érezte, hogy eljött az ideje, hogy beleszóljon a dolgokba, hiszen a rapper őt is megsértette a korábbi, nagy port kavaró bejegyzésében.

Baukó Évának nem kellett sok idő, hogy reagáljon a Young G Béci által közzétett Instagram-sztorira, melyben őt sértegette. Baukó sajátos stílusban fogalmazta meg a választ, nyilván ezzel olajat öntött a tűzre. A nyilvános kommentháborúhoz csatlakozott Nagy Alekosz is, aki szintén egykori valóságshow-szereplőként vált ismertté a rapperrel és a botrányhősnővel. Mivel Alekosz úgy érezte, hogy őt is megsértette üzenetében a rapper, ezért nem hagyhatta szó nélkül a történteket.

Forrás: Young G Béci Instagram


Annak idején Friderikusznak megmondtam. Egy alomból valóknak nem megyünk. Ezért én most sem teszem. Nem megyek neki Bécinek. Rác Úr stílusát mindenki ismeri, az ország 2011-ben megbüntette azt. A családját ért folyamatos hányattatásai-betegségei miatt sajnálom őt. Kérem, mihamarább próbáljon meg visszailleszkedni a többségi társadalomba, az agresszivitást és a vulgarizmust kerülje, és a televíziózástól, mint számára teljesen ismeretlen fogalomtól, tartózkodni szíveskedjék. Inkább nyissa meg újra a pecsenyését! Oda szívesen elmegyek. Sok sikert, Béci! Nagy Alekosz: a Győztes – nyilatkozta sajátos stílusában a Blikknek.

Baukó Éva és AlekoszForrás: Baukó Éva / Facebook