Nyertes Zsuzsa az életének arról az időszakáról mesélt, amikor majdnem plasztikai sebészhez fordult, mert úgy érezte, nem elég nőies.

"Köztudott, hogy én sosem vetettem alá magam semmilyen plasztikai beavatkozásnak, mert a természetesség híve vagyok. Egyetlen dolog van, ami mű rajtam és ragaszkodok hozzá: a 3D-s műszempilla" - mondta a Borsnak.

Forrás: Nyertes Zsuzsa/Faceboook

A színésznő igazán szerencsésnek érzi magát abból a szempontból, hogy nem tapasztalta meg azt a fajta önbizalomhiányt, ami elégedetlenséghez és sanyargató diétákhoz vezet.

"Mindig is elégedett voltam és elfogadtam azt, amit a jó Isten adott. Igaz, a pályám kezdetén, amikor Marilyn Monroe szerepét játszottam a Van, aki forrón szeretiben, akkor a jelmeztervezők állandóan kitömtek engem, ami nagyon zavart. Ha lett volna rá pénzem, akkor megcsináltatom a nőiességemet, tehát a melleimet. Hála Istennek nem volt rá pénzem, és ez mentett meg tőle. Utána az élet ezt megoldotta, mert amikor Zsuzsó lányom megszületett, elkezdtem "nőiesedni" és most már semmi problémám nincs a kitüremkedő bájaimmal" - árulta el.