Imádkoztak, hogy ne induljon be a szülés

Szegedi Fecsó és barátnője, Bea
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Szegedi Fecsó és párja, Géczi Bea jelenleg Florida államban tartózkodnak, ahol óriási pusztításokat okozott az Ian nevű hurrikán. A kismama már a kilencedik hónapban van és császárral tervezik a szülést, hiszen előző terhességénél életveszélyes állapotba került. Féltek, hogy a hatalmas vihar keresztülhúzza a számításaikat.
Vágólapra másolva!

Szegedi Fecsónak és Beának egy hotelszobában kellett valahogy átveszélni az elsöprő erősségű hurrikánt, mely leginkább azért ijesztette meg őket, hogy mi tévők legyenek, ha a szülés beindul a nőnél.

„Egy szálloda negyedik emeletén vagyunk, az erkélyről rálátunk a partra. Elég durva, ami kint van... Gondoskodtunk elegendő ivóvízről és élelemről. Sört vettem, én már elleszek" – mondta viccelődve a Borsnak Szegedi, aki igyekezett tréfálkozva nyugtatni terhes párját.

a bútorokat, nehogy elvigye őket a szél, és ne csapódjanak neki az ablaknak. Arra persze nincs semmi garancia, hogy az erős szélben nem töri be valami az üveget. Se reluxa, se függöny nem védene meg minket..." – magyarázta, hogy mit tudott tenni a biztonságuk érdekében.


Szegedi Fecsó és Bea azt is elárulták, hogy azért tartották titokban nyolc hónapon keresztül a nő terhességét, mert

féltek attól, hogy elvetélhet, ha a rosszindulatú hozzászólások miatt idegeskedik.


„Imádkozunk, hogy ne most induljon be a szülés! Pedig benne volt a pakliban, azt mondják, időjárás-változáskor szülnek a legtöbben" – mondta aggódva Géczi Bea, akivel megszakadt a vonal, majd 24 órán keresztül elérhetetlen maradt.

A lap tájékoztatása szerint ők maguk jelentkeztek mikor helyreállt a kapcsolat és elmondták, hogy mi történt velük.

„Szerencsére megúsztuk! Azt a részt, ahol mi vagyunk, nagyjából elkerülte a hurrikán, de azért itt is fákat csavart ki a vihar" – tájékoztatta a Borsot Géczi Bea, akinek legnagyobb örömére nem indult be a szülés a vihar alatt.